نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حمله هوایی به فرودگاه حلب

حمله هوایی به فرودگاه حلب منابع محلی سوریه، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از شنیده شدن صدای چند انفجار شدید در فرودگاه بین‌المللی حلب خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) با تایید این خبر، گزارش داد که صدای شدید چند انفجار در آسمان حلب به گوش رسیده و تحقیقات درباره منشأ این صدا در جریان است.

لحظاتی پس از گزارش منابع محلی سوریه از حمله به فرودگاه بین‌المللی حلب، شبکه «المیادین» به نقل از خبرنگار خود گزارش داد که فرودگاه حلب با چند موشک هدف حمله قرار گرفته است.

بر اساس گزارش المیادین، این حمله تنها خسارات مادی به همراه داشته است. رادیو «شام اف‌ ام» نیز خبر داد که این حمله خسارات محدودی به دنبال داشته و هنوز تلفات انسانی گزارش نشده است.

خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که حدود ساعت ۲۰، به وقت محلی رژیم صهیونیستی فرودگاه بین‌المللی حلب را هدف حمله موشکی قرار داد.

این منبع اضافه کرد که این حمله تنها خسارات مادی به همراه داشته است.

دولت سوریه بارها اعلام کرده است رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که با دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند. ارتش سوریه تاکنون بارها محموله‌های تسلیحاتی و مهمات ساخت فلسطین اشغالی را از گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه کشف کرده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت متناوب با نقض حریم هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار